Hoppa till innehåll

Skriv- och myshelgen

Malin och jag har haft en härlig helg på deras Värmdö-ställe. I fredags åkte vi ut och handlade mat på vägen. Väl framme blev det pizzakväll.

Pizzafredag

Vi fick besök av lite olika djur…

Rådjursfamilj, ringduva, hare, gräshoppa…

Jag satt uppe ganska sent och filade på mitt synopsis.

På lördagen tittade vi alltså på Feelgoodfestivalen Online mellan 10 och 18. Många intressanta författarsamtal. Det blev en bra dag, men vi håller såklart tummarna för att få åka till Mariefred nästa år.

Feelgoodfestivalen Online

Efter festivalen gav jag mig ut och sprang, med sikte på en geocache vid Strömma kanal.

Bild från löptur

Sen sprang jag till stranden där Malin väntade och så tog vi ett härligt dopp.

Nybadade
Stranden

Sen blev det hamburgare till middag och skrivkväll. Jag startade ett nytt dokument och började klippa in stycken från det gamla i ny ordning.

Idag blev det lite mer skrivtid. Jag har fortsatt stuva om befintlig text och kitta ihop den med lite nya stycken. Det är en bit kvar, men det känns som att jag har hyfsad koll, även om textmassan kan kännas en smula oöverblickbar ibland…

Skrivstund
Poké bowl till lunch

Tyvärr hade vi otur när vi skulle hem… Tre bussar körde förbi hållplatsen med ordet FULLSATT på skylten. Efter en och en halv timmes väntan kom vi med en buss, som nog egentligen inte borde ha tagit med oss, för den var väldigt full. Men hem kom vi i alla fall, fast familjen fick äta middag utan mig.

Härligt med skrivhelg! Men det blev såklart mindre skrivtid denna gång på grund av Feelgoodfestivalen. Hoppas på mycket mer skrivtid framöver så att det inte ska behöva dröja evigheter tills jag har ett råmanus.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *