Sprakande höstfärger

Idag tog jag teammötet som ett promenadmöte och lyssnade in via telefonen. Kände att jag behövde komma ut. Sander har varit lite hostig så han var hemma igår och idag – ingen lämning eller hämtning alltså. Och det har varit allmänt mycket med allt och svårt att hitta tid att springa den här veckan. Men en liten promenad är bättre än inget! Det var ganska bistert kallt och blåsigt, men också så himla fint. Det gäller att njuta nu innan de sprakande höstfärgerna övergår i tråkgrått.

Jag testar nu att använda blockredigeringsfunktionen till WordPress och gallerifunktionen som finns i den. Blockredigeringen var så strulig när den var ny, men kanske är den bättre nu. Och jag behöver en ny gallerifunktion eftersom Jetpack och dess inbyggda galleri bråkat så mycket med mig att jag avaktiverat det. Helst skulle jag vilja hitta någon ny plugin som gör fina gallerier av standardgallerier, så att alla gamla funkar också, men hittar bara just Jetpack som gör det… Vill inte vara beroende av en plugin för att bilder över huvud taget ska synas, så kanske är den här enkla varianten som finns i blockredigeraren lämpligast och så får gamla gallerier vara tråkiga.

Tillägg: verkar som att jag kanske hittade en plugin som fixar de äldre gallerierna trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.