Sötis-nötis

Nötväcka

Det var ett tag sedan jag fotade fåglar, men igår var det fint väder och kameran fick följa med på lunchpromenad. Jag har hittat en fin fågelmatning i Karlbergsparken och ett par gånger sett en nötväcka där, som jag hoppades få på bild. Den höll sig undan initialt, men sen knäppte jag faktiskt en hyfsad bild som jag blev väldigt glad över. Den visar verkligen en typisk nötväcka, eftersom nötväckan är den enda fågeln som springer nerför stammen så där (trädkryparen springer också på stammen, men bara uppför!). Än så länge ligger även mina tidigare försök att fota nötväckan uppe på sidan Nötväcka, och ni ser ju skillnaden… haha.

Såg även en gråsiska, som jag aldrig sett härikring förut såvitt jag varit medveten om i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *