Nyklippta (ganska)

Jag tänkte ett tag att jag bara skulle låta håret växa och se vad det skulle bli av det. Vi har ju minskat på alla sociala kontakter, inklusive frisörbesök, nu i coronatider. Och sist Sanders lugg gick för långt ner i ögonen tog jag bara fram saxen och småfixade lite.

Jag hann bli lite långhårig-ish, men blev raskt påmind om hur jobbigt det är när jag har längre hår. Jag förstår inte hur folk kan vara utomhus när det blåser och ändå se prydliga ut i håret! Så här blir jag så fort det blåser det allra minsta:

Hår som en trasslig golvmopp

Det var ju inte ett lika stort problem medan jag fortfarande hade mössa utomhus, men nu… Ja och så är det ju rent allmänt trist med tunt och slitet hår, som mitt alltid blir eftersom det är supermjukt och växer jättelångsamt.

Så jag stod faktiskt inte ut längre och Sander klagade också på att han fick luggen i ögonen. Frisören nästa!

Före:

Efter:

Sander fick lite svart sprayfärg i håret och en klubba såklart.

SÅÅÅ SKÖNT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *