Hoppa till innehåll

Kidnappad till Tjernobyl

Igår blev jag kidnappad av Ingela!

Jonas hade bokat in “Hemlig aktivitet” i kalendern och jag trodde att det var något familjen skulle göra, men blev väldigt förvånad när han skickade en bild med koden till ett förvaringsskåp på Centralen och sa att jag nog borde åka dit…

I skåpet fanns en sorts strålningsmätare (ok, en fejk), en QR-kod som ledde till en Youtube-video med Neverending Love av Roxette, samt ett papper med koordinater. Jaha..?

Jag åkte iväg mot koordinaterna, som var i en liten park på Söder. I den satt Ingela! Efter ett tag frågade hon om jag listat ut vilket år det handlade om och det hade jag ju inte, men en snabb googling ledde mig till att Neverending Love kom 1986. Hmm… Tjernobyl? Jodå, vi skulle göra ett escape room som hette just det. Inget vanligt escape room, utan ett VR-rum! Kul att testa, men hehe, mycket av svårigheterna låg i egentligen väldigt simpla saker (som typ att vända sig om eller lyckas plocka upp saker).

Sen vankades det även mumsig pizza på Pazzi.

Vilken grej! Just det, present fick jag också (jag fyller alltså år snart), Novellix-asken om vänskap.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *