Ava 13 år!

Nu har vi en tonåring!

Vi tjuvstartade redan i onsdags med en present: öronhåltagning!

I morse vankades såklart sång och paket. Det blev bland annat manga, mangafigurer och örhängen såklart.

Presentöppning

Sen vvar det dags för dagens sedan länge planerade aktivitet: Comic Con på Kistamässan. Fast det var inte Ava som åkte dit, utan Miya Chinen från serien SK8 the Infinity. Avas kompis, som också var där, föreställde en annan karaktär från serien och de träffade ytterligare en som gick med dem i cosplay-paraden..

Ava… eller jag menar Miya Chinen!
I cosplay-paraden.

Det fanns i vanlig ordning massor av saker att titta på och köpa. Barnen köpte varsin manga. Sander fick se flera youtubers han kände igen och Ava kände igen betydligt fler cosplayare i år än när vi var där 2019.

Vi hade med hembakta piroger som lunchmatsäck och till middag blev det sushi. Eftersom det regnade och vi var trötta beställde vi hem, men maten kom en timme efter först uppskattad tid, så det ångrade vi kanske lite. Men det var väldigt god sushi!

Efter maten svängde vi ihop en vattenmelontårta och avslutade firandet med födelsedagsfika.

Tårta med 1+3 ljus, nästan som 13…

Coolt att vi nu har en 13-åring och en 9-åring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *