Hoppa till innehåll

Köpt ryggsäck!

Jag har köpt en vandringsryggsäck! En Quechua 40-liters från Decathlon. Det är inte en sån där bjässe för veckor på fjället, utan lite enklare äventyr.

När jag har packat min vardagsryggsäck till ordentliga utflykter har jag verkligen saknat ett höftbälte för att skona axlar och nacke. Så det känns fint att ha hittat en särskild utflyktsryggsäck.

Men ja, lite krångel ska det vara också, såklart. När jag var på Decathlon och tittade fanns bara denna i den mindre varianten på 30 liter. Köpte den, men kände att jag ville ha större. Självklart fanns den inte att få tag i och när jag skrev och frågade sa de att det inte såg ut som att den skulle komma in igen. Så jag våndades och övervägde att behålla den lilla. Var på vippen att börja använda den… men så lades den större in i webbshoppen igen och jag slängde mig på köpknappen. Idag kom ryggsäcken och den känns bra! Nu måste jag bara returnera den lilla också…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *