Hoppa till innehåll

v8: Escape room, fettisdagen och Sörmlandsleden

Okej, några nedslag i veckan som var…

I måndags träffade jag Ingela efter jobbet. Vi klarade nästan ett escape room och lyckades helt och hållet med att äta middag på Smak.

I tisdags var det fettisdagen, men endast jag och Sander var hemma. Försökte bjuda honom på vaniljhallonsemla, men han var för mätt efter att ha tryckt i sig två semlor i skolan… Familjen fick semlor på onsdagen i stället, som Jonas köpte på hemvägen.

På min skrivdag på onsdagen bestämde jag mig för att anse mig som färdig med den senaste redigeringsomgången. Nu är manuset hos två testläsare, så får vi se sen.

Igår lördag bloggade jag faktiskt :) eftersom jag brukar dokumentera vandringar. Jag och Veroniqa gick etapp 7 på Sörmlandsleden. Fint.

Jag har bestämt mig för att bryta streaken med 10000+ steg/dag i mars. Så jag kör till och med tisdag, sen släpper jag det kravet. Ska bli skönt. Kommer nog fortsätta ha klockan på mig och i alla fall titta på statistiken och kanske sikta på ett bra genomsnitt, men inget mer tvångspromenerande…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *