Hoppa till innehåll

v11: Kalmar, Talangfinal och Afternoon tea

Det har varit en händelserik vecka.

I måndags fick jag och Jonas till en lunchdejt på det tillfälligt helt växtbaserade Burger King på Medborgarplatsen. Trevligt! Hoppas de fortsätter med veganskt utbud på alla restaurangerna efter detta och inte bara kallar menyer växtbaserade trots att de innehåller ko-ost och såser med mjölk/ägg – såå fult!

Tisdag-onsdag åkte jag och två kollegor till Kalmar för att träffa teamet vi jobbar med och fira releasen av sajten som skedde nyligen. Det var väldigt trevligt! Kul att träffa alla jag hittills bara sett på Teams och Slack och Kalmarkontoret var verkligen djärvt och roligt inrett! Vi bodde på mysiga Slottshotellet och åt god mat på restaurang hela gänget. Skulle gärna ha stannat längre!

Eftersom jag jobbade på onsdagen tog jag min lediga dag på torsdagen i stället. Det var välbehövligt att vila upp mig efter resan, så jag tog det mest lugnt. Pysslade lite med växterna, läste och spelade Stellaris, spelet Jonas jobbar med nuförtiden.

En dålig grej var att mitt dåliga knä, som ändå varit rätt okej på sistone, helt plötsligt och oprovocerat blev dåligt igen i torsdags. Så nu gör det ont att gå. Knäpper inte nu, dock … men ont, ajaj. Gick inte många steg torsdag-fredag.

I fredags var det Talangfinal och vi led såå med Samet som misslyckades med sin matteuppgift. Han var ändå vår vinnare! Men det är ju sjukt svårt att jämföra skickliga sångare med magiker, dansare, mattegenier … galet!

Igår lördag var jag ute på stan en sväng och gick rätt många steg. Knät blev i alla fall inte värre av det, men jag blev väldigt trött i det andra benet eftersom det får ta mer av belastningen när jag försöker parera smärtan… Hämtade och lämnade biblioteksböcker, köpte små elektriska skotorksblock (pga behövde tvätta Sanders stövlar och ville levla från att torka med tidningspapper som vi aldrig har hemma nuförtiden), fikade och handlade på Goodstore/Delivore samt köpte lite nya roliga växter på Blomsterringen i Skanstull – Philodendron Florida Green, forellbegonia, mosslummer och två suckulenter till Jonas kaktusfat.

Idag har vi varit och hämtat toapapper, hushållspapper och sköljmedel som vi sålt till förmån för Sanders klasskassa. Efter det åkte jag till Hökarängen och träffade ett gäng från bokcirkeln och avnjöt Afternoon tea på Green Praline. Mums!

Läser: Skred av Sara Strömberg. Älskar att läsa om Vera, älskar att läsa om Åre!

Tittar på: Dahmer, men har inte sett något avsnitt den här veckan.

Lyssnar på: Smashing Pumpkins. <3

Spelar: Stellaris. Word Blitz. Har också kört Wordle och Ordlig några gånger, men aktar mig för att börja hålla igång en streak…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *