Hoppa till innehåll

Sådärja, nu är det som det ska vara! :) Nu är jag glad, för nu har jag varit fullt sysselsatt i flera dagar… då hinner man inte vara deprimerad. :) Jag har inte ens varit online ordentligt sedan i onsdags och således inte heller skrivit dagbok.

Torsdag:

En trevlig dag för kroppen! :) På gympan var det yoga, vilket var jätteskönt.

Efter skolan fick jag massage också minsann, eftersom Anders skulle kopiera lite mattepapper och vi passade på att masseras lite då oxå. Sen klockan 7 skulle jag och Kristin på bio. Vi har nämligen fått gå med i Nyköpings Filmstudio – för 150 spänn får man se 8 filmer på bio. Helt okej. Lite originella filmer dessutom. Kvällens film var “Livet är underbart”, en jättebra italiensk film som var både rolig och sorglig.

Tyvärr hann jag inte plugga matte, som jag tänkt mig…

Fredag:

MATTE D KURSPROV TRE TIMMAR I AULAN!!! AAHH!! 15 uppgifter på 3 timmar och jag hann ändå inte 15c… snark!

Kristin och jag beslutade oss för att dränka våra sorger och gå ut på Penny. Vi hade en väldigt liten förfest bara vi hemma hos mig och sen drog vi iväg. Det var faktiskt kul, en hel del folk man kände där, dels 81:or såklart, men även en hel del av vår egen årgång 80 (vi har ju båda varit i USA och går nu i skolan med de små 81:orna…). Men det hände väl inget särskilt anmärkningsvärt… tja, för Kristin möjligtvis. :)

Lördag:

Jahapp, klockan TIO på morgonen hade vi kommit överens om att det skulle komma en massa folk hit och filma, så man var ju tvungen att gå upp tidigt. *snark* Men det var okej, jag mådde bra…

Vi spelade in Nyhetsmorgon med Bengt och Malou och Jonas Gardell och Mark Levengood i soffan. Till vår författarpresentation i svenskan. Jag fick vara Jonas Gardell… hmm…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *