Hoppa till innehåll

Folk från förr

Idag hade jag, Maria och Ellinor bestämt att ses klockan 1. Verkligen jättekul, för vi var tillsammans jämt förut, men nu har vi inte setts på ett halvår!

När jag var i duschen kom pappa ner (duschen i källaren…) med den bärbara telefonen och vem var det om inte Mattias, som ville komma och hämta nåt som tillhörde honom. Så det gjorde han efter ett tag och det var väldigt trevligt att träffa honom åtminstone lite halvordentligt igen. Kan ju inte låta bli att sakna honom lite… konstigt när man går “från allt till inget” plötsligt, bara för att man råkar göra slut… *depp*

Sen kom Maria och Ellinor och det var verkligen jättetrevligt! Vi gick och handlade mat och lagade till den – färskpasta med en improviserad men mycket god sås. Glass (äpple med kanel + mintchoklad), sällskapsspel, film med mera. Tiden gick alldeles för fort, snart var ju Maria tvungen att åka med tåget tillbaka till Linköping där hon pluggar.

Nu sitter jag här sanslöst trött och ska väl lägga mig då, trots att jag borde ha gjort en massa saker. Det har varit en bra helg, men oj vad med grejer man BORDE ha gjort. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *