Hoppa till innehåll

Krig mot de svarta plupparna

Idag var Johan tidig, pappa sen och gatsoparkillen inte där alls!! Ja, det handlar alltså om folket jag och Kristin håller koll på varje dag vi går till skolan. Till listan hör även läraren som cyklar till skolan med mössa ovanpå den gigantiska hjälmen, den roliga gubben som alltid är ute och joggar, vissa dagar fönsterputsarna… osv!

Slutade 11.15, ganska lagom! :) Vi åt ändå lunch i skolan och sen efterrätt på McDonalds. Jag köpte ny hårtoning eftersom min börjar se sunkig ut… och ett nytt fotoalbum… och en duschkräm om nån tycker att det är intressant! :)

När jag kom hem var jag givetvis tvungen att sova bort några timmar, det är ju så svårt att låta bli. :) Sen nätade jag ett tag och fyllde Xerkses HELA gästbok på lunarstorm innan jag skuttade iväg till gitarren.

Jag tror att min gitarrlärare hatar mig. Han brukar säga ”Jamen du kan väl försöka titta på noterna lite och se om du hänger med”… men han vill nog egentligen skrika ”Sabla tjej, titta på noterna då!” Och jag sitter bara och tittar på hans hand och memorerar fingersättningen… jag kan inte noter… jag hatar de där dumma svarta plupparna som jag inte lyckas förstå… Och alla är så oförstående och tycker att det borde ju jag, som är så klyftig, kunna smälla i mig på en kvart. Men så är det inte. Jag och noter går inte ihop. Jag tror att de har något emot mig. Och är inte de schyssta mot mig så tänker jag fanimej inte vara schysst mot dem heller: Nu är det krig mot de svarta plupparna!

Och nu ska jag in på lunar igen och om Xerkses har svarat får jag väl fylla några gästbokssidor igen… tihi… :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *