Hoppa till innehåll

Två dagar på en gång

TORSDAG:

Ingen särskilt spännande dag egentligen…

Jag fick i alla fall chansen att visa hur macho jag är genom att svälja en av Kristins extrastora Alvedon utan vatten (led nämligen av elakartade smärtor i den nedre bukregionen)! :)

En annan sak som var rolig var att Fredrik lyckades lista ut att Maria, jag och Kristin menstruerade samtidigt. :) Han tyckte att det var enormt underhållande, medan Kristin lugnt konstaterade att man faktiskt brukar synkronisera ihop det med folk man umgås med ofta. Hmm.

På biologin kom vi tidigare och två minuter innan lektionen skulle börja sprang läraren iväg och skulle fika. “Ni vet ju vad ni ska göra…” Så ska vi säga nästa gång vi kommer till lektionen. “Nej, vi går och fikar ett tag, du vet ju vad du ska göra…” :)

Hur som helst gick vi till biblioteket och gjorde matteläxan. Sen kom läraren förbi… “jasså, ni är klara, vad duktiga ni är”. Uhm, jo just det.

Samma lärare blev förresten något konfunderad när han kom in på vår religionsintroduktion och alla satt och lyssnade koncenterat på texten till DiLevas “Vem ska jag tro på?”… :)

Efter skolan kom Anders och skulle scanna lite grejer och sådär… och sen hann det väl inte hända så mycket mer.

==========

FREDAG:

Idag hade vi HÄLSODAG. Absolut inte friluftsdag, hälsodag heter det ju numera. Precis som att klass har blivit studiegrupp, mentor informatör etc etc. Tror de att saker blir bättre bara för att man döper om dem eller?

Hur som helst, Fredrik, Maria, Kristin och jag ägnade oss denna HÄLSODAG åt att gå åpromenaden till Harg och sedan tillbaka över Hållet. Det var lite halkigt på sina ställen…

Det var roligt att klättra upp på motorvägen, mellan filerna och vinka till bilarna… öh, alltså, vi gick under en bro som vägen gick över… och den var alltså delad i två så att man kunde gå upp där emellan. Det gör jag nog alltid när jag går till Harg (har gjort det en massa gånger i svunna tider).

Vi åt matsäck i ett halvt söndersparkat lusthus utan bänkar. Kristin hade med sig en rekordskum militärens drickchoklad som var paketerad 1990. Den luktade torrdass.

Sen hälsade vi på Kristins pappa i Oppeby och så köpte vi en massa godis som jag inte borde ha ätit, för sen mådde jag jätteilla…

Särskilt när vi var hos Kristin och skulle göra paj. När de tog fram skinkan…. uuuh, jag ville spy bara för att det luktade mat. Så jag åt inget och jag var nog lite tråkig… känner mig lite halvdassig nu också….

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *