Hoppa till innehåll

Eskilstuna och så där…

Det kändes mycket lockande att stanna kvar i sängen i morse… men jag gick upp och det ångrade jag inte, för bara några minuter innan jag tänkte åka ringde Kristin och undrade om jag ville ha skjuts. Hon som skulle skolka! :) Så jag fick åka bil till skolan, vilket ju alltid är en bra start. Sen stod vi jättelänge och väntade på bussarna som skulle ta oss till Mälardalens högskola i Eskilstuna. Där var det ganska dåligt arrangerat, lite informationsbord här och var, inget av intresse… Lite föreläsningar skulle det väl vara, men vi flydde fältet ganska snart och gick på stan. Åt medhavd matsäck på McDonalds. :)

En ganska meningslös resa, men lite trevligt ändå. Eskilstuna var ju faktiskt riktigt civiliserat, det fanns ju lite där. Men jag vill INTE plugga där.

Efteråt åkte vi till Micke & Co och provade ut våra storlekar till studenttröja och beppemössa. Nu har man det betalat också, så slipper man tänka på det senare…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *