Hoppa till innehåll

Natt

Precis hemkommen från fest hos Leri, Calle, eller vad man nu ska kalla honom. Åkte dit med Kristin… efter mycket tvekan kom vi fram till att vi skulle dit, men vara nyktra. Det blev ju en ganska intressant tillställning trots allt, inte BARA vi och en massa okända svartrockare och satanister som vi trodde. Det dök faktiskt upp en hel del kändisar. Vi satt mest och pratade och åt apelsin, som Thomas skalade och matade oss med. :)

Det roligaste var nästan när vi skulle hem och var tvungna att hitta skor och jackor i den pyttelilla hallen där det låg ytterkläder huller om buller över hela golvet, upp till knäna på oss. :)

Har väl varit lite seg på att skriva på sistone… i torsdags hade vi en halv temadag med skogsindustrin. Halvintressant. Men de hade en tävling och jag vann presentkort på 150 kr hos Boxman! Inte illa! Maria gjorde också det. Fredrik och Maria C vann varsin biobiljett. :)

På kvällen var det filmstudio och vi såg den danska filmen Mifune, som nästan var lite väl mysko… och väldigt mörk.

På fredagen efter skolan städade jag mitt rum jätteduktigt… och så införskaffade jag nya gympaskor. Sen gick jag på Friskis med mamma. Det var rätt kul, för ledaren var så enormt energisk.

Sen tog Kristin och jag itu med vårt uppdrag för tältveckekommitténs räkning (årlig studenttradition: sista veckan tältar studenterna på Brandholmen). Vi skulle åka ut till Brandholmen och prata med Hans, som bor där, och se om det var okej att vi invaderade trakten i år igen.

Det roligaste med det hela var sättet vi tog oss ut dit… Det kändes för långt att gå, ingen hade cykellyse… Kristins mamma hade bilen… Så vi lånade min brors gamla bubbla som står på vår gård. Kristin fick köra, eftersom jag inte har körkort. Och bubblan är ju en aning egensinnig… särskilt första gången man kör den tycker man nog att den trilskas väldigt mycket. Och det hade vi såklart hejdlöst kul åt! Men vi fick faktiskt bara motorstopp en gång… :)

Sen åt vi hembakad pizza hemma… jag nätade ett tag… och sen låg jag i sängen och pratade med Xerkses i sisådär 4 och en halv timme eller nåt… :)

Annars har det väl inte hänt så mycket värt att notera som jag kan erinra mig…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *