Skip to content

Talet till mannen

Idag var jag i skolan 9.45 för att lämna in skåpnyckeln. Efter det fick vi tillbaks religionsprovet och pratade betyg i ämnet och så. Sen gick vi till McDonalds och åt, jag, Kristin, Fredrik, Maria, Veronica, Matilda och Maria. Och efter det gick vi på stan lite. Så småningom var det bara jag och Veronica kvar och vi åkte till Alex för att lämna busspengar, men han var inte hemma. Så då satte vi oss på Hellmans och brainstormade lite inför hennes ”Talet till mannen” som hon ska hålla på balen.

Erbjudandena om att vara med i flottrejset har haglat över mig idag… nåja, åtminstone två. Men Anders och Magnus lag hann först, så nu ska jag sitta på deras flotte och i huvudsak ägna mig åt att sitta kvar. Det måste nämligen vara åtminstone en person ombord hela tiden och det ska bli min uppgift.

Mitt tält och mina sovattiraljer är ute på Brandholmen, men inte jag. Det känns lite fel. Jag har ju inte fått tag på Anna än och det är meningen att hon ska sova i mitt tält. Vore lite trevligt att ta sig ut dit tillsammans med nån också… Tycker inte om mobiltelefoner. De ger bara en falsk illusion om att alla är tillgängliga jämt…

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *