Hoppa till innehåll

Flottrejs, poängjakt och soaré

Igår åt vi lunch i skolan bara för att det serverades glass till efterrätt. Sen var det dags att ladda inför flottrejset. Jag var grymt snygg i gröna regnkläder, cyklop och hjälm… Jag satt längst fram på vår flotte och paddlade, medan Anders och Magnus sköt på bakifrån med hjälp av simfötter. Gissa vem som i egenskap av galjonsfigur fick ta emot det mesta av allt äckel den vänliga publiken snällt nog kastade på oss… Ägg, surströmming, kattmat, hemgjorda illaluktande röror… allt möjligt. Äggen var värst, för det gjorde så satans ont när de träffade. Jag har ont över hela armarna idag.

Vi kom tvåa i rejset! Thomas och Tor vann… Men Na3b var i alla fall 2:a, 4:a och 5:a eller nåt åt det hållet, trots att Veronica och Kristin välte i forsen. Vi klarade den dock galant! I dagens SN är det en jättefin bild på när de välte… vårt lag är inte med alls (jo, vi syns i bakgrunden på en bild…), men jag är i alla fall med på en bild från när vi stod ute på Brandholmen och kollade i årsboken

Flottrejset var ganska kul, men det var lite dåligt drag. Publiken applåderade inte ens när vinnarna gick i mål. Det enda vi märkte från åskådarna var allt äckel som forsade över oss. Det var trevligt att bada i hamnen i alla fall.

Efteråt var det dragkamp, som Gripen vann. Sen gick jag hem och duschade innan det var dags att förbereda för poängjakt.

Vi smörade med pizza och alkohol med mera, men samlade även en hel del poäng genom att hämta lärare som iförd studentmössa sjöng studentsången (Louise, tyvärr missade jag det eftersom jag var och hämtade en död kaktus då), kassar med skräp, en dragqueen med mera. Tyvärr var det lite dåligt väder och dåligt drag. Poängjakten på skolans dag var roligare….

Det var inte många som kände för att sova där i regnet, så det blev faktiskt inget tältande alls för min del. I måndags åkte vi, efter moget övervägande, hem. Hade i alla fall minglat lite och sett Stainless med mera.

Idag inhandlade vi lite mousserande och annat som kan behövas och efter det köpte jag och Veronica presenter till mentorerna, fikade på Mix House och spelade in band till kortegen och bussen.

Klockan 7 var det soaré och ösregn… Mammas regnponcho till trots blev jag rejält blöt. Soarén var rätt bra och vi hade en del roliga diskussioner som livade upp det hela. Hehe.

Nu ska jag prova balklänning ännu en gång och hoppas att mamma inte nålar fast den i trosorna igen…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *