Hoppa till innehåll

Vad är väl en bal på slottet…

Baldags. Det tog väl sin lilla stund att bli färdig. Ullis fixade smink och hår med en flashig uppsättning och diverse blommor. Jag blev hämtad och åkte med min kavaljer Putte ut till Nynäs slott. Där stod vi och minglade i våra vackra kläder ett tag, tills det var dags att tåga bort mot orangeriet där vi skulle få välkomstdrink. Överallt föräldrar och anhöriga med kameror. Men sen blev de tillsagda att åka hem och vi satte oss i ett tält och fick så småningom middag. Till höger fick jag ingen mindre än David, som jag i alla fall kände till innan, klart bättre än okänd Tessinare som jag enligt den felaktiga placeringslistan skulle ha suttit med… till saken hör nämligen att man ju måste dansa med killen till höger också, och David kan sånt där… dansa och så.

Middagen var ganska trevlig, vi skålade flitigt, lyssnade på tal och sådär. Det var inte riktigt lika flott som vi befarade, bara en uppsättning bestick och sådär. Kanske lika bra det. Veronica gjorde ett bra jobb med talet till mannen som jag var med och brainstormade lite till…

På Nynäs fanns även en lång toalettkö, ett fjuttigt dansgolv och mycket mygg. Men trots vissa små brister var det ändå en trevlig kväll. Sista dansen var bugg, vilket jag tyckte var lite skumt! Trångt som bara den var det också, man flög in i alla hela tiden och blev trampad på fötterna och sådär. Tappade en blomma från håret också, när jag buggade lite för vilt med Micke. :)

I bussen hem var det några grabbar som ledde allsång nästan hela vägen. Mycket vackert… eller hur var det nu? :)

När jag släppt ut håret och borstat igenom det såg jag ut som ett troll… eller kanske en filmstjärna från femtiotalet eller nåt. Mycket fluff och lite lockar. Jättesnyggt, verkligen. Så går det när man har en massa skit i och utsätter håret för mysko behandling…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *