Här bor Glenn och hans familj

Idag var det segt att gå upp… givetvis har jag fått ont i halsen lagom tills det nästan är dags för Hultsfred. Suck.

Var på arbetsförmedlingen och anmälde mig som sökande, samt shoppade lite makaroner och annan Hultsfredsmat med Veronica och Johanna. Sen gick vi hem till Johanna och målade en jättefin flagga att ha vid våra tält… Enormt vacker färgkombination, i blått på brun bakgrund stod ”Här bor Glenn och hans familj”. Jättefint.

Sen var Veronica och jag tvungna att traska till Arbetsförmedlingen igen och gå på informationsmöte. På fredag måste vi ha lämnat in meritförteckningar.

Sen har dagen även ägnats åt ångest över transporten till Hultsfred. Vi ville ju helst åka imorrn onsdag, men alternativ efter alternativ sket sig… så nu ska vi på torsdag morgon klämma in oss tillsammans med tre grabbar vi knappt känner i en pytteliten bil… Vi kommer få ha packningen i knät antagligen… Jaja, huvudsaken är att vi kommer dit!

Lämna en kommentar