Sicket fynd

Idag efter körskolan slank jag in en snabbis på Kullbergs, bara för att se om de hade fortsättningen på Bridget Jones dagbok… Den fanns inte bland svenska pocket, och jag antog att engelsk pocket skulle vara för dyrt, även om det var det jag helst ville ha egentligen… men hur som helst gick jag dit och tittade, och gissa om jag blev glad när priset var satt till 69 kr!! Så jag valde noga ut den finaste av de tre exemplaren på hyllan och klev iväg till kassan… När gubben i kassan slog in priset hmmade han lite konstigt och sa “Det var visst lite fel prismärkning på den här…” Det rätta priset var 138 kronor, men eftersom de hade gjort misstaget att sätta på fel prislapp fick jag givetvis köpa den för 69 kr i alla fall! Halva priset! Inte illa! Och originalspråk och allt..!

Sen jobbade jag vid staketet som vanligt och efter det sprang jag 2228 meter i Ekensberg, gjorde 30 situps, 30 armhävningar och ett komplett stretchingprogram. :) Jag är fortfarande sämst på att springa, men nu sprang jag i alla fall drygt en halv minut snabbare än förra gången. :) 15.55.36….. wooooow… Ganska skönt att vara hemma och redo för kvällen till och med innan det annars tilltänkta Friskispasset börjat…

Igår var jag på ett tämligen meningslöst informationsmöte på arbetsförmedlingen… handläggaren meddelade mig och ca 10 andra att man kunde titta i Platsbanken på Internet… näää, det gör jag ju bara varje dag! Nåja, mötet resulterade i alla fall i att vi fick varsin liten tid för individuellt möte. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *