Hoppa till innehåll

Smidiga barn…

Ännu en dag vid staketet. Jag syns tydligen inte så mycket när jag sitter och målar insidor. Idag var det några killar från skolan intill som gick längs med staketet och kollade läget… de stannade PRECIS där jag satt, max en meter ifrån… “Det är ingen hemma!” “Är du säääker, han var ju hemma förut…” “Äsch…” Och så gick de in och pallade äpplen. I syrénbusken satt Helena med ett stort flin. :)

Sen var det en gubbe som undrade om jag hade egen målerifirma… hehe… och så bekymrade han sig för mina knän och tyckte att jag borde ha en pall att stå på…

Umm… jaa.. jag är näst intill världsmästare på att öppna färgburkar nu kan jag meddela. :) För övrigt är staketet klart nu, förrutom grinden och eventuellt lite på Ö. Stationsgatan…

Dagens låt:
I Wasnt The One Who Said Goodbye och Never Again. Båda duetter med Agnetha Fältskog och Peter Cetera resp. Tomas Ledin… har ingen aning om varför de kröp in i mitt huvud, men de stannade där medan jag målade…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *