Hoppa till innehåll

Helg med picnic och bio

I torsdags var jag på Hotell Wiktoria och hörde mig för om ett utannonserat jobb där. Jag fick värsta rundturen och satt och snackade med killen en bra stund, trevligt. :)

Och i fredags jobbade jag på hemmaplan med att skrapa och måla vårt trappräcke… det blev mycket finare redan med grundfärg, måste jag säga. Tyvärr innebar arbetet att jag inte hann gå på gympa… men då träffade jag ju David tidigare! :) Vi hyrde Boys Dont Cry… den var väldigt otrevlig.

På lördagen var vi på picnic i skogen utanför Davids pappas hus i Råby… det var mysigt, men vi var lite sent ute, så det blev lite kallt och mörkt mot slutet. :)

I söndags var vi på bio och såg Tigers film med en massa små barn. :) Den var ganska söt, men inte sådär enormt upplyftande kanske, ungefär som att se Nalle Puh på TV…

Igår, måndag, var vi på bio IGEN! Den här gången blev det Hollow Man… en film som gjorde oss båda väldigt upprörda! Anledningen var att den var så jääääävla dålig!!! Trots att de hade en bra grund, intressant koncept och så, allting verkade mycket lovande till en början…. men den sista fjärdedelen eller så var så ini helsike askass att det inte var sant… Vi skulle ha gjort den bättre själva!! Är det inte ganska B när skurken vaknar och vaknar och vaknar igen när han rimligtvis borde ha dött flera gånger om?! Osv… Nåja, det var ju måndag, så vi betalade bara 50 spänn i alla fall… :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *