Hoppa till innehåll

Jaha, vad har hänt sen sist då…

Förra veckan var faktiskt staketfri, men jag målade vårt trappräcke här hemma. Enormt kul och stimulerande… eller nåt. Så var jag på arbetsförmedlingen också, på enskilt möte med min handläggare. Nu ska jag söka alfaersättning och en massa grejs och dessutom kan de snart pracka på mig vad fasen som helst, eftersom jag inte får gå arbetslös i mer än 100 dagar… :) Ska hur som helst ringa till en massa ställen när det slutar vara helg.

I fredags kom David och hämtade mig efter gympan… :) och sen befriade jag honom från lite mer hår, den här gången återstod endast 4 mm…

I lördags var det dags för Tildes dop! David och jag hade en annan privat anledning att fira, nämligen vårt tremånadersjubileum, men det var det nog ingen annan som uppmärksammade. :) Dopet tog annars större delen av dagen… som vanligt när det gäller Johns och Ullis barn var Tilde störst, mest högljudd, men också överlägset snyggast klädd av de tre småttingarna som fick vatten på skallen.

Efter spektaklet i kyrkan var det dags för en massa käk och så här hemma. På kvällen fick vi äntligen fira 3 månader med ljusen vi använde vid 2 månader, en lyxig middag bestående av en microtillagad pizza, lite mackor och cider med våra partysugrör… och film, En Vampyrs Bekännelse. Men David somnade såklart, som vanligt….. :)

Idag var det meningen att vi skulle på ett till dop, Majas och Samuels i Uppsala… men vi kom på att vi faktiskt hade en massa annat att göra… så vi har varit hos David, hos Davids pappa, på bio och på Café Öster med Pontus och Henke i stället… Såg Flykten från hönsgården, den var rätt söt. :)

Jahapps… annars inget sådär enormt spännande… jag har börjat spela GameBoy-Zelda så smått igen… hehe… :) Och så har mina datorhögtalare gått och förtidspensionerat mig… eller det verkar som att de vill det i alla fall…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *