Hoppa till innehåll

Stackars Johanna och David… + h-prov mm

I fredags var jag på sjukhuset igen och passade barn… William slapp droppen så han var uppe och sprang som en tok. Trevligt nog så kom doktorn och sa att han fick åka hem, så det gjorde de när John hade slutat jobbet och kommit dit.

Sen gick jag ner på stan och hämtade mina nya linser… det blev den där dumma nya sorten som är mycket grönare och slemmigare än de var förut… mycket mer svårhanterliga, blir liksom som en geléklump… nåja.

Sen köpte jag godis att ha till högskoleprovet och en jättefin (…) present att ge till Johanna… en liten påse med klubba och hårtatuering… umm, jättefint. Så traskade jag alltså bort för att hälsa på Johanna, som satt hemma med svullen kind… hade opererat bort visdomstand. Så jag tyckte synd om sjuklingen ett tag och vi planerade för våra framtida äventyr… och sen gick jag hem och väntade på att David skulle komma. :)

Stackars David var sjuk och trött…

Klockan 8 ungefär kom Fredrik och hälsade på! Väldigt trevligt, eftersom han annars bor i Jönköping numera… men nu var han alltså hemma och hälsade på. Pontus och Henke kom också efter en stund och vi gick ner på stan. Det ursprungliga syftet var att hyra film, men det blev bara så att vi gick och tittade på flickor. :) Sen gick vi hem och hoppade in i Alfan och åkte till McDonalds.

Morgonen efter var David och jag tvungna att släpa oss upp tidigt för att göra något så enormt underhållande som… HÖGSKOLEPROVET! Suck. Christian var i samma rum som jag. :)

Hela dagen var nog i det närmaste förgäves, jag tror inte att jag slog mitt tidigare rekord 1.8… nåja. Lunch åt vi hemma hos David och mängder av godis intogs på rasterna. :)

Efter provet var vi hos David ett tag och hade trevligt. :) Sen kom vi på att vi hade ganska bråttom om vi skulle hinna handla och köpa pizza innan Ebba & Didrik började… så vi fick lite bråttom. Hann i alla fall se halva Ebba & Didrik eller nåt… sen rättade vi högskoleprov på text-tv och sen såg vi Robinson. När det var slut tittade vi på Working Girl i 4:an också och sen var vi jättetrötta och somnade typ bums…

Idag söndag stannade vi länge i sängen… David var ju så trött och sjuk… och så… det var en rätt jobbig natt, elakt täcke, jobbig fluga som terroriserade mig, o så fick jag inte plats riktigt… åt frukost vid 2 ungefär, sen bakade vi kladdkaka och såg på Ally. Och degade vid TV:n… åkte så småningom till David bara för att konstatera att han inte hade glömt klockan där… så då åkte vi tillbaks hit igen och hittade den så småningom efter en lång stunds letande… sen åt vi… och åkte ut till Råby för att lämna bilen och få skjuts till tågstationen… det var jättemörkt och dimmigt… och tja, nu sitter väl David på tåget… och här sitter jag.

Har körlektion imorrn, jobbar i övermorrn… spännande vecka eller…? Jag måste plantera om mina kaktusar!! Jag fick förresten en bäbiskaktus av David i helgen, hans har ynglat av sig. :)

Dagens låt:
Umm, den från Ally McBeal när hon svimmade… “I never can say goodbye…” nåt… har liksom satt sig i hjärnan… och stör…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *