Hoppa till innehåll

Stackars William

Inledde dagen med att vara jätteduktig… Städade bland mina skivor så att jag fick lite ordning på dem… limmade på tre “knoppar” på skrivbords- och nattduksbordslådor som varit av i flera år… Rotade i lådor på vinden… Satt och läste lite i gamla block från skolan i USA och mindes Emersons och Thoreaus kloka ord vi fick höra på engelskalektionerna. :) Imitation is suicide, just det Emerson. :) Fast tyvärr hittade jag inte mina glaskulor, som jag egentligen letade efter… tänkte lägga dem i min fina blå Guntrumflaska… :)

Halv 4 ungefär satte jag mig på cykeln i duggregnet och trampade bort till lasarettet… Brorson William ligger inne igen. Han har tillbringat alltför mycket av sitt liv på sjukhus… Jag hjälpte till att passa Tilde och sådär, kom hem igen vid 9.

Dagens låt:
Tja, allt möjligt från Brainpools Stay Free faktiskt… lyssnade på den när jag städade bland skivorna och det fastnade liksom lite.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *