Hoppa till innehåll

Körlektion, frissan, optikern…

Inledde dagen med en körlektion… det börjar närma sig uppkörning, usch vad läskigt! Nåja, jag har ju inte ens en tid ännu…

Sen fördrev jag vad som kändes som MYCKET tid på stan innan det var dags för klippning på Tre Stolar… nu har jag mycket mindre hår än innan… det var ju nästan inget kvar, så det togs av en bit. Är iaf typ axellångt, men kortare fram och så uppklippt därbak så det är i två olika längder… hmm… sådär så att det blir jättehärligt när det växer ut…

Sen cyklade jag hem och fördrev ännu mera tid tills det var dags att gå till optikern för sexmånadersbyte av linser. Styrkan ligger fortfarande på 6 resp 4.75… linserna får jag hämta på fredag…

När jag kom hem ringde Johanna så vi pratade väl i 1,5 timme eller nåt om alla våra fina planer… Hälsa på Veronica i Bryssel, åka på Hultsfred, rensa fisk (läs: tjäna pengar), luffa runt i världen… hoppas att allt blir av!!

Det är dyrt att åka till Bryssel! Nån som har några förslag..? :/

Suck.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *