Hoppa till innehåll

Gripen, kladdkaka & friskis

Långhelg med David! Efter det krävande baskerprovet hade David en extra dag ledig, måndag… Jag jobbade torsdag och fredag, men sen var det HELG! På fredagen var vi och fikade med Pontus och Henke. Först var vi på McD, men sen åkte vi alltså till Café Öster…

På lördagen var det Öppet Hus på Gripen, så dit åkte David och jag naturligtvis… dels för att plocka upp lite gamla högskoleprov, dels för att glida runt och vara nostalgiska. :) Och så fick jag se var David brukade hålla till… den lille barackisen. :)

Kände ju inte sådär vansinnigt många… lite lärare och Kristins lillebror, typ… men nåja, det var väl rätt skoj.

Sen åkte vi till David och värmde lasagne alldeles för länge… och bakade kladdkaka och tittade på Ebba & Didrik och Robinson. Sen åkte vi till mig och tittade på Ally som jag spelat in…

Igår släpade jag med David på Friskis & Svettis, Medel Puls med Janne. Han var faktiskt jätteduktig. :) Tihi. Undrar om jag lyckas få med honom nån mer gång, han är inte överförtjust i idén. Men man kan ju alltid hoppas…

Sen var vi ute i Råby och lämnade bilen och åt mackor och hälsade på nyinförskaffad kissemiss… fick skjuts hem sen… sov hos David för en gångs skull. :)

Idag har vi varit på stan… och bakat en kladdkaka till… osv… :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *