Hoppa till innehåll

Låtsasuppkörning och hemsida

I morse hade jag en andra “låtsasuppkörning” med Thomas som körlärare i stället för Pelle som vanligt… Den här gången gick det betydligt bättre, även om han hade litegrann att påpeka. Men det känns MYCKET bättre i största allmänhet.

När jag kom hem hade jag fått brev om att jag får hela 254:- i arbetslöshetsersättning imorrn. Wow. Varför måste de dra av skatt på det för? :) (det var alltså mer “egentligen”)

Det som är mysko är att det var för 2 veckor, men jag har fått fylla i kassakort för en satans massa veckor… så jag vill ha meeeer!

Annars har jag pysslat lite med hemsidan idag. La äntligen ut lite bilder på vännersidan, även om det inte var helt lätt att fatta beslut om hur det hela skulle utföras… jag skulle kunna ha lagt dit en miljon bilder! Och så bytte jag “bilden” på framsidan… det tog emot lite, för jag gillade bild #2… :) Men bara 2 bilder sen augusti eller vad det är verkar ju lite slött kanske.

Annars sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå så att det blir fredag igen så att jag får träffa min David!

Fast imorrn ska jag träffa Johanna och så ska vi jaga biljetter till Belgien!!!!!

Dagens låt:
Sunday Morning / No Doubt
Bara för att den påminner om David och kräftfesten. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *