Hoppa till innehåll

Dagisbarn, Brysselbiljetter och cyklar på vift

Idag var jag på stan med Johanna! Först hämtade vi William på dagis 11.30 och tog hem honom som jag lovat Ullis. Hon och Tilde var sjuka. Som tur var hade inte William något emot att ta på sig kläderna och gå hem. Fast sen när vi kom ut var det mycket mer intressant att hoppa i vattenpölar än att tala om för faster om vagnen därborta var hans… “William, det här är din vagn va..?” “Näääää… stampa vatten…!” En fröken sa att vi kunde låna dagisets vagn om vi var osäkra, men när vi rullade fram den och frågade om William ville åka i den blev det storgrin och språngmarsch till den egna vagnen som han smidigt klättrade upp och satte sig i, alldeles själv. Klart man inte kan åka i dagis vagn heller. :)

Fascinerande att se hur talet utvecklas hos såna där små. :) Nu börjar han ju sätta ihop ord så smått… När vi lämnade honom sa han tex… “…lena… jacka… av den…” Han ville med andra ord att jag skulle följa med in. :)

Men Johanna och jag gav oss ut på stan och styrde kliven mot Nicopia resebyrå… vi bestämde oss för två fina flygbiljetter till Bryssel. Totalpriset blev 2254:- per styck. Så nu är det alltså spikat att vi ska hälsa på Veronica 9-16/11! Flyget går från Arlanda kl 7.00 den 9:e vilket troligtvis innebär att vi kommer bli tvungna att tillbringa natten där…

Igår var jag ju på stan efter körlektionen och köpte ett tårtljus med en 4:a på till tårtan jag och David ska göra för att fira 4 mån. :) Hmm… hur som helst så hade jag cykeln, men inte hjärnan med mig. När pappa kom hem strax efter 21 undrade han var min cykel var någonstans. “Vaaa… står den inte där ute…?” “Näe…” “Ajfan… Hmm… har man kvar cykeln om den står över natten… det är ju bara onsd… FAN! Det är onsdag!” Jag blev alltså tvungen att gå ut i regnet för att hämta cykeln så att inte Penny Lanes kvällsgäster eller dylika människor skulle trasha den. :) Jättehärligt, eller nåt.

Hmm… fick ett mysko sms av David för några timmar sen, han upplyste mig om att han levde, “ifall jag hört vad som hänt”. Jag har ingen aning om någonting och han har inte sagt nåt mer så nu sitter jag och målar upp värsta skräckscenariot över monsterolyckor i Strängnäs…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *