Hoppa till innehåll

Körtelfeber m.m.

I fredags var jag Williamvakt igen, eftersom Ullis inte mådde bra och mamma städade. Egentligen skulle jag också ha städat, men nu fick jag rummet dammsuget medan jag var ute och traskade och lekte i lekparker. Helt okej byte! :)

Det var KALLT ute, så jag var allt bra avundsjuk på Williams kompletta uppsättning kläder à la småbarn… Vi började med att kolla in lekplatsen vid tågstationen, men den var ju inte så rolig… så William tyckte att vi skulle gå till “andra platsen”… Jaha. Faster Helena har noll koll på lekplatser, det måste erkännas… men vi svängde förbi hemma hos Christian och hämtade med oss honom till lekplatsen nästan vid hans hus… och så fick han vara lekfarbror ett tag också. Det var ju lite skoj. :) Vi körde traktor (fast det var nog en lastbil), grävde sand, hällde sand, åkte karusell, klev i löv, gungade, lekte tittut, åkte rutschbana… ja, allt sånt där som vi tror att vi är för stora för egentligen. :)

Senare gick mamma och jag ut på stan med William. Jag hämtade ut min och Johannas biljett till Bryssel… När vi var på Åhléns fick jag sms från David som undrade var jag var, han var nämligen hemma hos mig. Så jag högg tag i barnvagnen och rusade hem med en sovande William…

David hade en stor svullen knöl på halsen, glasartad blick och misstänkt körtelfeber… han somnade ganska snart på min säng, så jag satt och tittade på TV med föräldrarna och sen sov jag i min sovsäck på soffan. :) Missade teletubbies på morgonen, attans. :)

Min familj var inte helt positivt inställd till möjligheten att smittas av körtelfeber (särskilt för Williams skull), så David och jag flydde fältet och tillbringade resten av helgen hos honom… Fast jag cyklade hem en sväng i regnet och hämtade Sällskapsresan II, som Ritha och Lasse hade letat efter på Videobutiken men inte hittat. :) Fick låna Rithas cykel och regnkläder. Intressant, jag nådde nästan ner till pedalerna. När jag kom tillbaka gjorde David och jag vår fira-fyra-månader-tårta. :) Skar ut ett hjärta av tårtbotten, fyllde med blåbär, hallonsylt och vaniljkräm, och geggade på skrikrosa grädde. :) Ovanpå verket ställde vi det fina clownljuset med en 4:a på som jag hittat på Åhléns för 7 kr. :) Jättefint. Sen tittade vi på Barnen på Luna, Robinson, Sällskapsresan och Ally… På söndagen såg vi Circle of Friends, Djungelboken och diverse konstiga dokusåpor på konstiga kanaler… jamen vadådå, David var ju sjuk. Och jag låg och kramade på honom och klappade honom på huvet, typ. :) Samt tvingade honom att ta sina äckliga tabletter. Spännande helg.

Vi tog nästan för givet att han skulle få komma hem igen när han varit i lumpen hos doktorn och kollat läget… men nejdå, han ska stanna där hela veckan tydligen. Suck. Vad ska jag göra nudå? Jag har haft en enormt tråkig dag idag…

Var ute på stan i regnet en sväng… postade brev till David och kassakort till alfakassan. :) Samt gick runt lite planlöst. På vägen hem kom en dyngsur tjej och tryckte upp en gigantisk mikrofon i nyllet på mig och frågade mig vad jag ansåg om alla bevakningskameror som finns i dagens samhälle. Ehh… jag försökte väl kläcka ur mig något intelligent, inte helt lätt utan betänketid, men jag var pratsam i alla fall, eftersom jag inte pratat med någon på hela dagen, utom chefens telefonsvarare. :)

Hemma var jag ofattbart konstnärlig och började tillverka en adventskalender, eftersom David sagt att han ville ha en… hehe… en liten överraskning… hoppas han inte läser detta… hmm, inte särskilt troligt att han gör.

Fick även ringa honom… stackarn, han borde ju ligga hemma och vila!! Förstår inte hur de tänker därborta… dels blir han ju aldrig frisk om han inte får vila och dels kommer han ju smitta ner halva Strängnäs. Kul.

Just ja, fick post från Vägverket idag också. Ska köra upp 30/11. AaaaaaaAAAaaaaahhh!! Vet ännu inte klockslag, hoppas att det inte är mitt i rusningstrafiken……

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *