Skip to content

Är det skillnad på 4:an och 2:an?

Nu vet jag när jag kör upp. Ska vara på körskolan 9.45 den 30 november. Jag har 5 körlektioner på mig att bli en fulländad förare… ursäkta mig en stund, jag ska bara gå och släppa ut några ångestskrik. :)

Gjorde bort mig på lektionen idag dessutom. Hehe… råkade växla ner till 4:an i stället för 2:an på nåt himla smidigt vis… som tur var fanns det en bred och trevlig vägren som jag kunde fippla med mitt motorstopp på. Ha ha. Just det. Redo för uppkörning…

Annars sitter jag här och laddar ner Honey Is Cool-låtar… fick just hem hela Waiting For A Friend, det var nog bara 5:e försöket eller så… hoppas My Love Is A Bell är lika snäll… fast oj vad stor den är, typ 10 mb! 44% klart. 3.41 k/s. Hmm, och det är BRA för att vara min dator. Det här går jättebra… Nåja… nu är det bara några stycken kvar…. 3½ på Early Morning… och tre på Bolero EP… De andra jag inte har har jag aldrig över huvud taget sett på Napster, så jag ska nog inte hoppas på för mycket. Men jag har i alla fall hela Focky Focky No Pay, Baby Jane EP, Nach Heartsingelns ”b-sidor” och så Oh My Daddy och Zanzibar såklart… intresseklubben antecknar? Jag tänkte hinna samla alla innan jag ska få hjälp att avlasta min stackars hårddisk genom att bränna skivor hos Tisse. :) Han ska få en Material Issueskiva av mig… jag vill ha kvar den men tar en bränd… han, som är mer av fanatiskt fan, får originalet. :) Hehe. Fin byteshandel. :)

När jag är färdig med den där förbenade mp3-nerladdningen ska jag traska bort till jobbet och lämna min lapp som jag skrivit upp mina timmar på. Ringde chefen idag, hon hade skrivit nya vikarielistor som jag var med på, så vem vet, jag kanske rentav får jobba någon gång ibland? :)

Dagens låt
Ja, det får väl bli
My Love Is A Bell / Honey is Cool
dådå… Snälla, ladda ner dig ordentligt!!!

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *