Hoppa till innehåll

Sämst på att köra bil

Det är ju det jag alltid har sagt, jag är sämst på att köra bil. Nu har jag det dessutom svart på vitt. Lyckades kugga på uppkörningen. Så himla onödigt… Okej… hm, han ansåg sig nödgad att bromsa en gång där det var väjningsplikt… sen tyckte han att jag var lite för nära mitten nån gång… och så planerade jag för dåligt inför en sväng, då jag var bergis på att det var NÄSTA gata jag skulle till, men kom på i sista sekund att det var den tidigare. Strålande. Jag kuggade. Väldigt kul, särskilt eftersom jag har tänkt att bo i Stockholm i veckorna och det blir väldigt svårt att ta körlektioner då.

Det var i alla fall kul att göra bromsprov. :) Tvärnita från 70 på en alldeles vanlig landsväg. :) Det gjorde jag dessutom bra, som omväxling då…

Suck och stånk och stön.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *