Tillbaks efter helg

Det är nåt lurt med vår Internettelefonlinje hemma, så jag har inte kunnat koppla upp hemma ens… har alltså varit hemma i helgen. Slutade redan klockan ett i fredags, så att vi skulle hinna träffa Lasse i Östberga halv tre och få gratis skjuts med bil hem. Lyx. :)

I helgen var vi bland annat hos Kristin och spelade Rappakalja (jag, David, Kristin, Tomas och Johanna). Tittade även på Star Wars och så fick jag övningsköra med Davids pappa, fast det var jätteläskigt och jättepinsamt…

Hade körlektion i morse från 7.00-8.25… provade mörkerkörning ordentligt för första gången… ska ju köra upp när det är mörkt… sen åkte jag hit med tåget och klev in här på kontoret 10.45. Släpandes på en tung väska såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *