Hoppa till innehåll

Försovning och lägenheter

Försov mig igår… Det var riktigt skickligt faktiskt. I vaket tillstånd är det helt självklart att funktionsknappen på mobilen betyder “Snooze” och att vilken annan knapp som helst betyder “Stäng av”. Men i ett halvdött sömnigt töcken kan världen te sig betydligt annorlunda… Jag tryckte faktiskt rätt, men så tänkte jag att oj, nu blev det fel och så ställde jag klockan på en minut senare och tryckte fel nästa gång i stället. Hmm. Vaknade halv 7, skyndade järnet, åt inte frukost, borstade inte håret. Hann.

Tittade på en lägenhet i Hökarängen igår! En möblerad 3:a, jättefin. Gubben var jättemysig också och allt verkade schysst. Fick inte alls samma ångestkänsla och bedrägerivibbar som förra gången… Han var fotograf också, så på väggarna satt en massa läckra bilder han tagit. Men givetvis var många andra intresserade och han ville helst hyra ut tom november… vilket kanske inte riktigt passar, och jag sa ju som det var eftersom jag inte ville vara oschysst mot gubben. Han hade en jättesöt hund också. :)

Kom hem bortåt 9 till en tom lägenhet… Johanna är i Nyköping. Ringde David och gick sen och la mig.

Idag har jag ringt på fler lägenheter! På lördag ska vi titta på 2! En i Rågsved och en på… tada… Östbergahöjden! Där vi bor nu, alltså.

Så större delen av dagen hittills har faktiskt gått åt till att kolla bostaddirekt, ringa på lägenheter, samt att kolla upp när David kan tenta Matte C och ringa massa samtal om det… jag är jätteduktig. :)

Har plockat bort det sista av julen här på kontoret, dvs tagit ner en grön girland som var snurrad runt trappräcket. När Bosse och jag var i förrådet och stoppade ner den i en kartong, kommenterade jag att de hade en hel del In Time-muggar och då fick jag en, och sedan två till… “Ni är ju tre som ska bo ihop..” :) Julafton!

Snart ska jag äta min lunch, bestående av mammas gamla potatisgratäng och rostbiff eller nåt liknande. :) Slutar klockan 2 och åker till Nyköping för körlektion. Imorrn ska jag kugga ännu en uppkörning…

antar jag

men hoppas inte

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *