Hoppa till innehåll

JAG HAR KÖRKORT!!

I onsdags slutade jag alltså klockan 2 och åkte hem och hade min sista körlektion. Tyvärr hade en lastbil rivit ner någon ledning vid spåret nånstans, så alla resande till Nyköping och Vagnhärad kom bara till Södertälje och fick där åka ersättningsbuss… jag hann ändå till stationen innan Pelle och körskolebilen kom. Träffade Christian som hastigast, han köpte cola och godis på Pressbyrån som vanligt. :)

Hade ett dubbelpass, men var ganska pigg ändå när jag kom hem. Var uppe lite längre än vanligt (inte så svårt…) och fick en liten sovmorgon. Ritha var och lämnade lite kläder till David, givetvis precis när jag var i duschen…

Vid 11 ungefär gick jag ner på stan och till Hårakuten. Blev klippt av en Linda som gick samtidigt som jag på Borgis… lite tufft… :) Köpte även linsvätska och svindyra skavsårsplåster, Compeed. (gaaaah, klippning 260, vätskor 110, plåster 84 spänn!!)

Träffade Mats på Apoteket och fick sällskap på vägen hem. Han skulle OCKSÅ köra upp i mörkret samma dag som jag…

Tvättade kläder som en liten gnu och försökte röja upp lite i mitt rum… och strax före 4 var jag på körskolan och fick värma upp lite innan själva uppkörningen 16.30. Gissa chocken när jag fick samma kontrollant (eller vad det heter) som förra gången… Jussi Ståhl… hmm…

(Hjälp, nu ringde just en kille från Brokerforum i Canada och skulle prata med MIG… jösses… jag som brukar vara hyfsat bra på engelska fick värsta chocken och lät nog som värsta fånet… jag har iaf fixat tillgång till en sökmotor för hard-to-find-artiklar…)

Uppkörning… jag gjorde en osedvanligt ful backning runt ett hörn och kanske ett par tveksamma manövrar, så jag var säker på att jag skulle kugga… men tillbaka vid Vägverket fick jag backa in bredvid en bil… och det måste väl ha uppvägt… för jag fick godkänt på backningsdelen… och hela provet!!! Guuuuuuuud så skönt!!

Ringde David det första jag gjorde när jag kom hem såklart. :) Hmm, han säger att han inte ska köra nåt nu, förrutom när inte jag är med… hmm… morr…

Sen kom Johanna och kopierade uppsats medan jag packade och grejade… och sen skjutsade farfar oss till tåget. Det var bara det att det inte gick nåt tåg. Jag hade ju kollat fel såklart… så vi gick till busstationen och åkte med Swebus i stället, det blev ju faktiskt billigare. Och så åkte Mats på samma buss. :) Johanna och jag var nog ganska dryga och högljudda och skrattade massor på bussen… kul… vi har stora planer inför Hultsfred i sommar!

Träffade Emma, gammal klasskompis på Cityterminalen… roligt att träffa Nyköpingsfolk utanför Nyköping…

När vi väl kom hem var det redan efter läggdags, så det var bara att göra sig redo för sängen…

Nu är jag tillbaks på jobbet, men bara en dag till innan helgen. Och David kommer hit ikväll!! Och Ellinor kommer imorrn för att vara med och titta på lägenheter! Jag hoppas verkligen på den i Rågsved… vi fick inte den i Hökarängen, men det var väl väntat, pga icke matchande uthyrningstid… men gubben var ju i alla fall störtmysig! :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *