Stockholmshelg

Umm, sitter på jobbet och har pratat massa engelska idag. :) Har pratat med Jimmy på Broker Forum i Canada två gånger… hehe, första gången någon här har kopplat samtal till mig tror jag, Ingrid hann nämligen före med att svara…

Kom för sent till jobbet i morse. Så himla segt att gå upp… och inte nog med att jag missade den första bussen från Danderyd, den andra var dessutom drygt 10 minuter sen. KALLT att stå och vänta. Det snöar förresten massor nu…

I fredags träffade jag David på stan efter jobbet… mycket trevligt att få hit honom. Sen åkte vi till Medborgarplatsen där vi träffade Johanna och gick till Evil Eye Tattoo där hon bokade tid……..

Funderade på bio, men biljetterna var slut till Jalla Jalla… ringde SFs jätteirriterande automatiska telefonbokning, men gav upp när jag insåg hur grotesk min mobilräkning skulle bli… Snacka om omständig tjänst, jättedryg!!

Åkte hem i stället, handlade middag (köttbullar) och popcorn på 7 Eleven först, och såg Notting Hill som Johanna köpt.

På lördagen mötte vi Ellinor på tågstationen 11.35. Satt en stund på ett café och begav oss sen till Rågsved för att titta på en lägenhet. ÅÅÅH VAD DEN VAR FIN!!! Vill ha!! Men vi lär ju inte få den… VILL!!! Tittade sen på en annan i Östberga, men hmm… vill ha den i Rågsved!! Sååå himla underbar… etagelägenhet med egen ingång… kök, bad- och sovrum på nedervåningen, trappa upp till vardagsrum och balkong. Perfekt!!

Det blev bio på lördagkvällen i stället… på Park, en bio med bara en salong. :) Vi satt på andra raden, JÄTTElångt fram… Tyvärr kunde inte Ellinor stanna så länge, hon åkte hem efter att vi fikat på Kaffekoppen i gamla stan.

Filmen, Jalla Jalla, var jättebra… rolig…….

På söndagen började Johanna packa och David och jag slöade… åkte till Hornstull för att fixa Friskiskort, men deras datorer knölade så att de inte kunde lägga upp nya medlemskap… suck… Handlade i alla fall mat och så, och åkte hem och gjorde kycklinggryta… fick över till lunch också. :)

Kl 9 skulle David åka buss till P10 från Cityterminalen, så jag följde honom dit och träffade en massa vpl. :) Sen var jag alldeles ensam igen… suck… kom hem rätt sent och gick direkt och sov.

Nu ringde Jimmy från Broker Forum igen. Jösses vad jag är populär, han är nog kär i mig… eller säljkåt i största allmänhet! :) Hmm, han har ingen koll, den killen, säger olika saker hela tiden. Nu hade han sagt fel pris såklart… suck… jaja… men det blir nog bra ändå…

Jag ska släpa en massa saker hit till kontoret under veckan… lägenheten ska nämligen vara tömd i helgen. Nästa vecka får jag pendla, om jag inte lyckas fixa nåt… suck.

Lämna en kommentar