Hoppa till innehåll

Fylla 7 och CGI

Igår fyllde David och jag 7 månader… så under hemvägen fick jag sms från en pojkvän som gärna ville prata i telefon… :) Men alla kommunikationer var jätteförsenade såklart, så det tog ett tag att komma hem. Dessutom stannade jag till i Hornstull och skaffade mig ett alldeles eget Friskiskort för baaaaara 920:-.

Väl hemma slängde jag i mig pizzarester och en halv ärtsoppekorv och sen ringde jag David som satt och vaktade telefonen och svarade efter första signalen. :) 7 månader, inte illa. Dubbelt så mycket som mitt tidigare “rekord”. :)

Idag kom Kristian på att han ville ha en cgi-grej på hemsidan. Så nu sitter jag här och lär mig cgi/perl på betald arbetstid… HELT okej för min del, har alltid velat lära mig. Har inte kommit så långt än i och för sig… får se hur det går. :)

Lämnade just in Friskiskvittot till Ingrid och fick pengar… hehe… jag var inte säker på om det skulle täcka hela beloppet, men jodå. Fanns inte jämnt och min plånka är TOM, så jag fick en tusenlapp och ska lämna tillbaka 80:- imorrn.

Efter jobbet ska jag träffa Maria G-son och Johanna i Gamla stan och fika! Johanna är och tatuerar sig nu, så det ska bli spännande att höra hur det var… Tihi, det blir roligt att betala med en tusenlapp på café…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *