Fika i Gamla Stan

Igår efter jobbet träffade jag Maria G-son och Johanna i Gamla Stan och så gick vi i slasket till Kaffekoppen och fikade. Drack varsin mastodontchoklad och jag åt blåbärspaj, Johanna kladdkaka och Maria äppelkaka… Trevligt. Vi var såklart nyfikna på Johannas nya tatuering, men vi får ge oss till tåls… Det hade inte gjort så ont i alla fall.

Efteråt gick vi till Marias mosters lägenhet som ligger vid Medborgarplatsen ungefär. Hann bli ganska rejält blöta… Sen satt vi där i köket ett bra tag och vi kom nog inte hem till Östberga förrän då jag borde ha gått och lagt mig för länge sen…

Men jag lyckades släpa mig upp i morse i alla fall, ganska skapligt i tid också. Hann sätta Compeed på hälarna, vilket var bra, eftersom mina skor var nerpackade… Blåste på plåstrena lite med hårtorken, förhoppningsvis klibbade de fast bättre den här gången. :)

Idag har jag med mig min sänglampa, ketchup, snabbmakaroner, skor, Putzo (löddrande stålull), duschkräm, kläder och smutstvätt till jobbet… Högen växer. Imorrn är sista chansen, hoppas jag får med allt…

Nu sitter jag och försöker lista ut hur jag ska lära mig Perl… borde nog ha en bok, men jag vill ha lite koll först så att jag kanske kan förstå skillnaden mellan en bra och en mindre bra bok när jag ska välja… Dags att återgå till programmeringen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *