Hoppa till innehåll

Lilla China o så…

Helg igen!! Nu har jag alltså lämnat Östberga för gott… och på jobbet ligger en stor hög med saker som är mina…

Åkte hem med SWEBUS i fredags – bättre tider än tågen. David hämtade mig på busstationen och tyckte såklart att jag skulle köra hem… vilket jag inte gjorde… Då blev han tjurig och körde typ 20 km/h halva vägen hem för att sedan övergå till 60 minst… :) Jaja. Jag ska köra nån gång. :)

Igår lördag firade vi vår 7-månadersdag genom att gå ut och äta. Och inte ens McDonalds, utan Lilla China… dyrt med andra ord. :) Vi åt fyra små rätter med friterad banan och glass som efterrätt. De fyra rätterna var av varierande upphetsningsgrad… Kycklingen i currysåsen var ganska god, likaså de friterade fosterliknande räkorna och fläskköttet… sen var det en gryta med biffkött, svamp och bambuskott. Köttet hade ungefär samma konsistens som svampen… Men på det stora hela var det väldigt mysigt i alla fall. :)

Nu är David hemma och pluggar Matte C. Jag laddar hem perlgrejer… och så kollade jag just läget på lägenhetsfronten och David hade blivit utvald på en 3:a i Hagsätra!! Så jag har just ringt och bestämt att jag ska titta på lägenheten imorrn 18.30 ungefär. Med andra ord kommer jag hem jäääättesent (eftersom jag ska sova i Nyköping). Nu har jag lite hopp för framtiden i alla fall..!! NÅT händer ju. Vi får se…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *