Hoppa till innehåll

Spigg

Samtidigt som det här är en spännande bok om skumma skurkar är det också en ganska tragisk berättelse om hur våra liv kan se ut, meningslösa och fulla av rutiner… Ian är en i raden av människor som jobbar på ett stort och opersonligt företag, där ingen ens märker om han struntar i att göra sitt jobb. Hans liv är totalt meningslöst och det enda som är viktigt för honom är att hålla fast vid sina rutiner, så att han slipper tänka. Men så händer givetvis något som rör till det ordentligt för honom, han blir indragen i skumma affärer och måste ändra sitt levnadsmönster radikalt för att över huvud taget överleva. Någonting med boken gör att jag faktiskt vill veta hur det går och därför ytterst motvilligt lägger ner den i väskan igen när skyltarna på tunnelbanestationen visar Danderyds sjukhus…

BokinfoTitel: Spigg
Författare: McCabe, John
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *