Skip to content

PAUS

Aaah… blev tvungen att ta en paus från ”Lättpocket om PERL”… :)

Jätteroligt att gå upp mitt i natten, klockan 5 närmare bestämt. Träffade Ramona på tågstationen, vi halkkörde och körde upp samtidigt… hon hade kuggat för att hon kört 50 på en 30 väg EFTER det klockslag 30-begränsningen upphört att gälla. Hmm. Hon hade också Jussi. :)

Läste hela vägen + halvtimmen då jag väntade på bussen i D-ryd (givetvis tog det typ 5 minuter att åka Bergshamra-Danderyd, en enda station, så jag missade bussen)… Läser Liza Marklunds ”Gömda” nu, den är bra. Avverkar böcker i rask takt nu, särskilt nu när jag ska åka till Nyköping varje dag…

Det ligger en massa mentos hemma hos mig. :) Först hittade jag en på mobilen, sen en på hårborsten och på hårtorken. :) Presenter från David. :)

Det blev ingen bilkörning i helgen, hmm…

Nu är det bara trekvart kvar av arbetsdagen och sen ska jag alltså till Hagsätra och titta på lägenhet. Hoppas!!!!!

Börjar känna mig rätt seg efter att ha suttit på den här stolen och läst/svarat i telefon/knappat på datorn hela dagen….

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *