Hoppa till innehåll

Ingen gasspis och blå elefanter…

ÅÅåååå vad världen är grym… hon som hyrde ut trean i Hagsätra, som jag VERKLIGEN ville ha, lika mycket som jag ville ha den i Rågsved…. hon ringde just och sa att hennes värd hade valt ut en annan, nån kille med fast tjänst som tjänade 30000 i månaden… Livet är grymt. Vad fasen ska man göra??? Jag vill inte pendla eller bo på jobbet… Det är inge roligt…

Dessutom så blir mina halsmandlar bara elakare och elakare, så jag tror att jag vill ta bort dem… Började ju kunna ploppa ut små härliga vita varklumpar ur den ena för ett bra tag sen, och det blir ju inte direkt bättre. Nu har jag ploppat ut såna ur den andra också… och de verkar bara bli större och större och de liksom KÄNNS.

Och DESSUTOM får jag vara med David mycket mindre än vanligt i helgen eftersom det är anhörigas dag på P10… jag åker dit med Ritha och Lasse på lördagmorgonen och sen på kvällen när det är slut följer David med hem… och åker igen på söndagkvällen som vanligt.

Men cgi-andet går lite framåt i alla fall. :)

Fast inte så mycket i ärlighetens namn.

KAN NÅN GE MIG EN LÄGENHET SNART ELLER?!? Eller säga vad fasen man ska GÖRA??

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *