Äta glass med Kristin m.m.

Igår fick jag gå runt och döda lite tid innan jag kunde åka hem med tåget… kollade JC och H&M där det var rea, men hittade såklart inget. Hmm, hittade iofs en kjol på H&M som hade samma färg som mina kängor ungefär… det vill jag ha… men den här var jättelång och slinkig… jag vill ha en kort… misstänker att jag inte skulle kunna sy upp den snyggt.

Fick just ett elakt cgiskript att fungera! Hah!! Lite jobbigt att inte ha nån bra server att testa på bara, In Times hemsidesserver stöder ju inte sånt… så jag signar upp för alla möjliga konstiga gratisutrymmen…

Igår kom jag alltså hem vid 8 ungefär efter en kylig promenad hem… Under promenaden ringde min mobil inte mindre än tre gånger, så jag kände mig riktigt populär. :) Först var det Ellinor som fick beskedet att vi inte fått lägenheten… men så beslutade vi oss att vi ska använda oss av en annan tjänst som kostar massa pengar… men chanserna ökar, så vi får kanske en lägenhet någon gång, vilket vore trevligt. Sen ringde Kristin två gånger också… vi träffades sedan och pratade och åt glass, trevligt. Lite roligt att hennes story med hennes nya pojkvän är ganska lik min och Davids… eller i alla fall låter pojkarna rätt lika… och aldrig trodde vi väl att vi skulle falla för såna pojkar. Men ibland kan det bli mycket bättre än om man får precis det man TRODDE att man ville ha… Bättre med unga lumparpojkar som gått praktiska program och har liten tidigare erfarenhet vad gäller flickor. :) mmm! :)

Fick förresten gratisprov på Libresses nya stringbinda med posten… hmm… jag vecklade skeptiskt upp den, tittade på den en stund och slängde den i sopen… Nej tack! Fast det är ju så synd om mina pojkar för att jag inte använder string, som en herrbekant en gång sa… :) (eller han sa att det var synd om Mattias, men det gäller ju inte längre, så jag modifierade… jag antar att det är synd om David nu, fast han klagar iofs inte…)

Jag vill att det ska bli 12 april…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *