Hoppa till innehåll

Bostad Direkt Företag :)

Har just pratat två gånger med en snubbe på Bostad Direkt som ska hitta lägenhet åt mig. En sån där riktig säljkåt en, får jag inget får de ju inga pengar och då är allt slit förjäves. :) Trevligt. Hoppas att det går bättre nu. Men man vet ju aldrig…

Jag blev väldigt distraherad nu och orkar verkligen inte krypa tillbaka i programmerarvärldens isolerade lilla skal med måsvingar {}, semikolon och konstiga variabelnamn igen… men vad ska jag göööra då, en dryg timme kvar tills jag slutar… Förmodligen ca 4 timmar tills jag är hemma… Nåja, livet är en resa, kom jag väl fram till. Det är inte målet, utan resan, som räknas… hmm.. Bara så att jag vet att jag HAR ett liv trots allt.

Måste komma ihåg att ringa Johanna ikväll och se om jag kan få min mössa som jag glömde i Östberga… hoppas vantarna är där också! Behöver mössa på lördag misstänker jag, när vi ska titta på vpl:er i skogen utanför strängnäs… och David säger ju att jag är så söt i mitt röda set med mössa/halsduk/vantar så det vore ju tråkigt att behöva ta den grå mössan. :) :) Mmm… vill ha en lägenhet NU och att han ska mucka NU så att jag får krama på honom varje dag…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *