Hoppa till innehåll

Mössa på vift nu tillbaka

Raska steg för att undslippa kylan som bet i hela kroppen så snart hon klev ut genom dörren. Ett ofrivilligt, lidande stön undslapp henne när den iskalla vinden svepte en förlamande smekning längs hennes kind…

Um, det var kallt att gå från tåget idag! Hade fått avi för att hämta ut mitt körkort, det låg på köksbordet och väntade snällt på mig. Gissa om det är frustrerande att inte kunna hämta det förrän tidigast nästa lördag… jag kommer ju inte vara hemma när posten har öppet och just på lördag är jag ju i Strängnäs… så det blir lördagen efter…

Ringde Johanna och gick sedan och hämtade min mössa och mina vantar, som blivit kvar i Östberga. Sen var det i alla fall lite trevligare att gå hem. :)

Jag hann med tidiga tåget idag… 17.36 i stället för 18.42… himla skönt… annars skulle jag inte sitta här och fippla med datorn, kan jag ju säga. Men snart är det läggdags… ganska nu egentligen, klockan är 21.22… Men vad jobbigt, farfar sa att pappa kunde köra mig imorrn, men jag har inte pratat med honom… lite jobbigt om man räknar med att få skjuts men inte får det, lixom…

Lyssnar på Wannadies… håller på och spelar in ett band till en Jeff i USA… så det är bara Wannadies i 6-cd-magasinet. Riktigt trevligt, blir ju inte så mycket koncentrerat Wannadieslyssnande annars… Hoppas de spelar på Hultsfred i sommar. Johanna berättade att Gustav mfl varit där nu… i Hultsfred… och tittat hur det ser ut under en neutral del av året. Wow. Kan tänka mig att det kändes lite… speciellt.

Dagens låt:
I love you love me / Wannadies
I say words never come when I want them to,
things never happen the way I want them to…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *