Hoppa till innehåll

Djupfryst till ingen nytta

Fredag blev verkligen en toppendag, eller nåt.

Jim på Bostad Direkt bokade två lägenhetsvisningar till mig, den senaste 20.30. Inte så kul kanske, men jag var ju mer eller mindre tvungen att acceptera. Innan han skulle gå hem på eftermiddagen ringde han igen och sa att han inte hade nått tanten som skulle visa mig en lägenhet kl 19… så jag fick hennes nummer för att själv försöka få tag i henne och se om jag kunde komma…

Gick runt på stan tills allt stängde och satte mig sedan på Burger King och åt. Fick tag på kl-19-uthyraren som sa att hon inte kunde ta emot mig. 20.30 skulle jag vara på Tegelviksgatan, Södermalm, varför jag så småningom började röra på mig… ute var det såklart SVINKALLT, helgens -20-trend hade ju redan börjat. Jag frös näst intill ihjäl. Sen när jag kom fram tog det en evighet att hitta rätt uppgång. Men är det inte helt logiskt att nr 58 ligger inne på gården på nr 40?? Särskilt som att udda nummer låg helt logiskt på andra sidan… jätteförvirrande och JÄTTEKALLT att gå runt där och leta, utan mössa, vantar, halsduk, varma kläder i största allmänhet. När jag precis hittat porten ringde mobilen… det var uthyraren som sa att hon var försenad. Strax före 9 fick jag komma in, låna toaletten och… upptäcka att det var en ETTA och inte en tvåa som det stått. “Jamen vi kallar den för tvåa eftersom det är så stort kök.” Jahapps… Fick givetvis vänta i 1,5 h på T-Centralen och kom hem vid midnatt. Till ingen nytta. Jättekul.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *