Hoppa till innehåll

Sträckbänken

Gaaaah… arrghh…. gnnn!! Jag sitter här i gränslandet mellan dårskap och det vanliga livet… Tittade på en jättebra lägenhet i Hägersten idag och väntar besked. Det är någon annan som har förtur… av okänd anledning… om de tackar nej får jag den antagligen. Men jag ska inte hoppas för mycket. SLUTA TÄNK PÅ DET NU OK??? Jag kan inte göra någonting… kan liksom inte börja tänka på små konstiga krumelurer och variabler nu när hela min framtid står på spel……… aaaaaahhh!! Jag kommer inte att få den… men ååh, jag vill VETA! Jag blir tokig! Inte blir vi utvalda på nåt på privata förmedlingen heller… hmm, det gör de säkert med flit så att jag ska bli tvungen att använda företagsservicen… :)

Varje gång telefonen ringer lyssnar jag efter det där suset i bakgrunden som alltid hörs när det är Jim från Bostad Direkt…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *