Hoppa till innehåll

För bra för att vara sant?

Fick inte Hägerstenslägenheten, såklart. Men just som jag satt och uppdaterade lägenhetsannonserna för fullt dök det upp en 2:a på Södermalm, Mosebacke. Jag ringde och sa direkt att jag tar den. Annars försvinner den. Jag ska titta på den först imorrn… Hoppas verkligen att den är okej! Annars KAN jag ångra mig. Men det låter bra… den är förvisso liten (41 kvm), men det läget, det läget! 6000 + el. Även uppvärmningsel, tror jag, lite oroväckande, men jag får fråga hur mycket det brukar vara…

Njöt rejält när jag kollade sökdatabasen igen och den var borta… den är MIN! Jag vill se den! Om allt är i sin ordning är inflyttningsdatum 1/3… hoppas verkligen att ingen/inget lägger krokben för mig nu…

Nu fick jag just sms från quickwise, som jag anmält mig till… Nån sorts marknadsundersökningsgrej… Man får 15 spänn om man går in och svarar på frågor när man får sms… Nu var frågan “Har du själv köpt toalettpapper inom de senaste 3 månaderna?”. Klickade “nej” och så var det klart. Hah. Lättförtjänta pengar i alla fall. Antar att det var följdfrågor om man svarade ja… jag KOMMER förmodligen köpa dasspapper snart, men har faktiskt lyckats sno på sistone. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *