Hoppa till innehåll

MOSEBACKE, SÖDERMALM

Blöö… har just ätit lunch… mår taskigt… fick inte ens i mig den halva ärtsoppekorv jag hade med mig… vågade mig inte på apelsinen alls…

Men annars ser livet helt okej ut… om nu inget sabbar framtidsplanerna.

Förut har vi ju gått runt på Södermalm och drömt om lägenhet där… faktiskt flera gånger på just Mosebacke. Gissa var vi har lägenhet nu?? Det är liksom alldeles overkligt… Tar några få minuter att gå till Slussens t-bana därifrån. Perfekt. Finns ingenstans jag hellre skulle bo just nu.

Ikväll ska vi se Hans och Hennes i Nyköping… och säga hejdå till Johanna. Om vi nu kan hålla oss vakna till dess…

Var ju på fotokurs igår, kom hem efter 23. Har fått läxa… ska ta en rulle (36) till nästa gång… Hmm… måste köpa film! Och sen mer film och fotopapper. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *