Fika, bio, foto…

You currently have 176 entries in your diary… Tack för infon! ÄR det inte mer? Vad dåligt, jag har ju skrivit i mer än ett år ju. :)

Igår när jag äntligen kom hem (hmm, slutade jättetidigt iofs… för att hinna med 17.36-tåget) hämtade en trött David mig på stationen. Vi vilade lite hemma för att sen träffa Johanna på Café Öster klockan 8. Lite senare kom Kristin, Ellinor och sist Kristins Tobbe… så nu har vi sett honom också. :) Sen gick vi på bio och såg Hans och Hennes… den var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Men ganska söt sådär… ok.

Nu ligger David och sover… jag bara tvingar iväg honom på en massa saker när han är halvdöd efter fältveckan… Idag har jag släpat runt honom i halva stan för att ta en massa kort. Har ju läxa från fotokursen… Köpte film och batterier också… batterierna kostar bara 99 kr styck (man behöver två)… Hm. Köpte bara en rulle film, eftersom den kostade 50:- och det finns en affär vid Mariatorget där de kostar 30:-… enligt Dennis, läraren på fotokursen. :)

Hmm… David bara sover och sover. Han har varit med på många kort idag. :) Vi hämtade ut mitt körkort idag också… vad fula de är. :) Jag behövde inte visa leg eftersom alla på posten känner David. :)

Nu är William här och lever loppan… tycker han blir större o större för varje gång jag ser honom… talet utvecklas verkligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *